WEEKEND PROGRAM VINTER OG VÅR 2023

Me gleder oss til å invitere til unike weekender vinter/vår 2023 på Utne Hotel

Reserver via mail: reception@utnehotel.no

ÅPNINGSFEST (11.-12. februar)

Sprett årets fyrste siderflasker saman med oss på Utne Hotel. Bli med inn i Jon Aga`s matunivers når han presenterer årets fyrste smaksmeny, heile 5-retter! Det vert levende stemning med stearinlys, mat og sider i monitor. Ta med deg venner, familie, din kjære og bli med på årets åpning av hotellet. 

Kortweekend 11-12 februar Kr.3.600,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

https://www.utnehotel.no/produkt/apningsfest/

Book online via link!

KJÆRLEIKS WEEKEND (17.-19. februar)

Ta et avbrekk i kvardagen, unn dykk det little ekstra i lag for å befeste kjærleiken til kvarandre.
La den friske Hardangerlufta fylle dine lunger og la hjarta ditt banke for den du er glad i.
Bli med på vår sidersmaking og historien bak sider, i Norges einaste siderhotell!
Kos dykk i lag med Afternoon Tea i våre romantiske lokaler.
Nyt vår 5-retters meny i skyggen av levande lys.
Den varme og innbydande atmosfæren som rår på hotellet vårt, gjør til at dykkar oppleving i kjærleiken kan minnast resten av livet!

Kortweekend   18-19. Februar Kr.3.600,- pr.person
Weekend         17-19. Februar Mars Kr.4.900,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

VINTERNATTS WEEKEND.  (3.-5. mars)

Nyt den vakre stillheita i våre 300 år gamle lokaler, med susen av frisk hardangervinter som susar igjennom lufta med god utsikt til den vakre naturen rett ved fjorden.
Gi deg sjølv lov til å sløsa ein heil ettermiddag med Afternoon Tea i våre historiske lokaler med innbydende og delikate minisandwicher, søte bakverk og kaker som bugner av smak. Når den mørke natta senker seg, venter utsøkte retter i vår 5-retters meny og overraskelser.  

Kortweekend   4-5.Mars Kr. 3.900,- pr.person
Weekend         3-5.Mars Kr. 4.800,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

HIMMEL OG FJORD WEEKEND. (21.-23. april)

Ta turen til vårt historiske miljø og opplev Hardanger på sitt besta, i eit fantastisk fjordlandskap, nyt sidersmaking på siderhotellet. Vær med på guidet båttur på Hardangerfjorden med utsøkt piknik på historisk grunn, som blir laga av våre kokker.

Opplesing av diktsamlingar skrive av våre fantastiske vestlandsdiktare, ei oppleving kan du både le og grina av, før du nyter vår 5-retters meny.

Weekend         21-23.April Kr.4.900,- pr.person
Kortweekend   22-23.April Kr.3.600,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

SIDERMAKERS DINNER (5.-7.mai)

Har du ein lidenskap for mat og drikke?
Unn deg ein reise inn i sansenes rike, kor sider, frukt og lokalmat er i monitor.
Me tar deg med til de ulike sidergardane, der sider produsenten sjølv fortelje om produksjon, fruktmarkene og ikkje minst gir smaksprøver på ekta norsk sider. Lær dykk nokre nye kunster på kjøkkenet, Jon byr på matinspirasjon der han tar dykk med bak sceneteppe og lære vekk sine hemmligheitar bak god lokal mat. Det blir dekket til ein festmiddag der me tilpassar rettane etter kvar eneklt sider. Den 5-retters menyen vert tufta på godsaker frå hav, sjø og land. Ein suveren weekend for alle matelskara!

Kortweekend   6-7.Mai Kr. 4.200,- pr.person
Weekend         5-7.Mai Kr. 5.500,- pr.person
Ikkje buande Matinspirasjon og 5-retters meny Kr. 1 395,- pr.person

WEEKEND PROGRAM VINTER OG VÅR 2023

Me gleder oss til å invitere til unike weekender vinter/vår 2023 på Utne Hotel

Reserver via mail: reception@utnehotel.no

ÅPNINGSFEST (11.-12. februar)

Sprett årets fyrste siderflasker saman med oss på Utne Hotel. Bli med inn i Jon Aga`s matunivers når han presenterer årets fyrste smaksmeny, heile 5-retter! Det vert levende stemning med stearinlys, mat og sider i monitor. Ta med deg venner, familie, din kjære og bli med på årets åpning av hotellet. 

Kortweekend 11-12 februar Kr.3.600,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

https://www.utnehotel.no/produkt/apningsfest/

Book online via link!

KJÆRLEIKS WEEKEND (17.-19. februar)

Ta et avbrekk i kvardagen, unn dykk det little ekstra i lag for å befeste kjærleiken til kvarandre.
La den friske Hardangerlufta fylle dine lunger og la hjarta ditt banke for den du er glad i.
Bli med på vår sidersmaking og historien bak sider, i Norges einaste siderhotell!
Kos dykk i lag med Afternoon Tea i våre romantiske lokaler.
Nyt vår 5-retters meny i skyggen av levande lys.
Den varme og innbydande atmosfæren som rår på hotellet vårt, gjør til at dykkar oppleving i kjærleiken kan minnast resten av livet!

Kortweekend   18-19. Februar Kr.3.600,- pr.person
Weekend         17-19. Februar Mars Kr.4.900,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

VINTERNATTS WEEKEND.  (3.-5. mars)

Nyt den vakre stillheita i våre 300 år gamle lokaler, med susen av frisk hardangervinter som susar igjennom lufta med god utsikt til den vakre naturen rett ved fjorden.
Gi deg sjølv lov til å sløsa ein heil ettermiddag med Afternoon Tea i våre historiske lokaler med innbydende og delikate minisandwicher, søte bakverk og kaker som bugner av smak. Når den mørke natta senker seg, venter utsøkte retter i vår 5-retters meny og overraskelser.  

Kortweekend   4-5.Mars Kr. 3.900,- pr.person
Weekend         3-5.Mars Kr. 4.800,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

HIMMEL OG FJORD WEEKEND. (21.-23. april)

Ta turen til vårt historiske miljø og opplev Hardanger på sitt besta, i eit fantastisk fjordlandskap, nyt sidersmaking på siderhotellet. Vær med på guidet båttur på Hardangerfjorden med utsøkt piknik på historisk grunn, som blir laga av våre kokker.

Opplesing av diktsamlingar skrive av våre fantastiske vestlandsdiktare, ei oppleving kan du både le og grina av, før du nyter vår 5-retters meny.

Weekend         21-23.April Kr.4.900,- pr.person
Kortweekend   22-23.April Kr.3.600,- pr.person
Ikkje buande kun 5-rettars meny Kr. 795,- pr.person

SIDERMAKERS DINNER (5.-7.mai)

Har du ein lidenskap for mat og drikke?
Unn deg ein reise inn i sansenes rike, kor sider, frukt og lokalmat er i monitor.
Me tar deg med til de ulike sidergardane, der sider produsenten sjølv fortelje om produksjon, fruktmarkene og ikkje minst gir smaksprøver på ekta norsk sider. Lær dykk nokre nye kunster på kjøkkenet, Jon byr på matinspirasjon der han tar dykk med bak sceneteppe og lære vekk sine hemmligheitar bak god lokal mat. Det blir dekket til ein festmiddag der me tilpassar rettane etter kvar eneklt sider. Den 5-retters menyen vert tufta på godsaker frå hav, sjø og land. Ein suveren weekend for alle matelskara!

Kortweekend   6-7.Mai Kr. 4.200,- pr.person
Weekend         5-7.Mai Kr. 5.500,- pr.person
Ikkje buande Matinspirasjon og 5-retters meny Kr. 1 395,- pr.person