JULEBORD
Tre inn i julevarmen, med knitring fra peisen, kjenn den gode lukten av forberedelsene av julemat på kjøkkenet vårt og finn stemningen. Nyt en 5-retters julemeny presentert av vår driver og kjøkkensjef, Jon Aga. Overnatt i historisk omgivelses, og våkn opp til en deilig julebrunsj.
Lei hotellet til din bedrift. Vi skaper et fullverdig julebord i Norges eldste tre hotell! Vi har åpen for reservasjon ukedager og helger. Perfekt for grupper, arbeidskollegaer og firma, som ønsker en juleavslutning! Hotellet har 17 unike historiske rom som egner seg for grupper på 17-32 personer (hele hotellet)
Juleopphold inkluderer:
• Overnatting i historisk rom
• 5-retters julemeny
• En tradisjonsrik julebrunsj til frokost
Vi kan også tilby tilleggsaktiviteter som sidersmaking i hotellets egen siderkjeller, kokkekurs og historie fortelling.
Vi har enda noe ledig på helg og ukedager, ta kontakt for tilpasset tilbud.
KONTAKT
Telefon: 536 66 400
Mail: reception@utnehotel.no