«Vi var på mat og sider-weekend på Utne Hotel og fikk oppleve det fineste Hardanger har å by på. Hotellet er et flott utgangspunkt for å besøke de ulike sideriene og fjelltoppene i området. Maten v/ Jon Aga var nydelig og vertskapet gjorde oppholdet knirkefritt. Vi kommer garantert tilbake!»

«Tusentakk for en hjertelig og lærerik weekend med sider og mat. Til og med epleplukking og besøk på Agatunet. For ikke å glemme matkurs! Helt topp 🙂 Tusentakk for oss. Lag til flere kjekke weekender og opplegg så kommer vi tilbake!»

Mat & Sider weekend

29.-1 oktober 2023

En opplevelses helg i sansenesrike!

Opplev eplehøsten i vakre Hardanger. Bli med å høst epler hos Aga Sideri og få innblikk i prosessen bak Norges svar på champagnen. Med høstens gode råvarer tar den anerkjente kokken Jon Aga tar deg med bak kjøkkenets sceneteppe, og lærer deg noen av hans hemmeligheter. Jon tar utgangspunkt i gode råvarer fra både sjø og land. Du skal selv delta aktivt i kokkekurset, samt bli inspirert til å ta med deg nye ferdigheter hjem. Det skal ikke bare ytes, men også nytes. I vår restaurant serverer vi deg gjennom helgen det beste Hardanger har å by på!

En perfekt weekend for mat interesserte vennepar!

Program

Fredag

  • Sidersmaking i siderkjelleren
  • 4 – retters middag
  • Overnatting i historisk rom

Lørdag

  • Bonde frokost med lokale pålegg
  • Kokkekurs med Jon Aga
  • Lunsj
  • Eplehøsting på sidergård, omvisning i presseriet
  • 6- retters middag

Søndag

  • Bondefrokost
Ved bestilling vil program med tidspunkt bli sendt ut pr mail i forkant av oppholdet.

Mat & Sider weekend

29.-1 oktober 2023

En opplevelses helg i sansenesrike!

Opplev eplehøsten i vakre Hardanger. Bli med å høst epler hos Aga Sideri og få innblikk i prosessen bak Norges svar på champagnen. Med høstens gode råvarer tar den anerkjente kokken Jon Aga tar deg med bak kjøkkenets sceneteppe, og lærer deg noen av hans hemmeligheter. Jon tar utgangspunkt i gode råvarer fra både sjø og land. Du skal selv delta aktivt i kokkekurset, samt bli inspirert til å ta med deg nye ferdigheter hjem. Det skal ikke bare ytes, men også nytes. I vår restaurant serverer vi deg gjennom helgen det beste Hardanger har å by på!

En perfekt weekend for mat interesserte vennepar!

Program

Fredag

  • Sidersmaking i siderkjelleren
  • 4 – retters middag
  • Overnatting i historisk rom

Lørdag

  • Bonde frokost med lokale pålegg
  • Kokkekurs med Jon Aga
  • Lunsj
  • Eplehøsting på sidergård, omvisning i presseriet
  • 6- retters middag

Søndag

  • Bondefrokost
Ved bestilling vil program med tidspunkt bli sendt ut pr mail i forkant av oppholdet.

«Vi var på mat og sider-weekend på Utne Hotel og fikk oppleve det fineste Hardanger har å by på. Hotellet er et flott utgangspunkt for å besøke de ulike sideriene og fjelltoppene i området. Maten v/ Jon Aga var nydelig og vertskapet gjorde oppholdet knirkefritt. Vi kommer garantert tilbake!»

«Tusentakk for en hjertelig og lærerik weekend med sider og mat. Til og med epleplukking og besøk på Agatunet. For ikke å glemme matkurs! Helt topp 🙂 Tusentakk for oss. Lag til flere kjekke weekender og opplegg så kommer vi tilbake!»