Mat & Sider weekend
29.-1 oktober 2023
En opplevelses helg i sansenesrike!
Opplev eplehøsten i vakre Hardanger. Bli med å høst epler hos Aga Sideri og få innblikk i prosessen bak Norges svar på champagnen. Med høstens gode råvarer tar den anerkjente kokken Jon Aga tar deg med bak kjøkkenets sceneteppe, og lærer deg noen av hans hemmeligheter. Jon tar utgangspunkt i gode råvarer fra både sjø og land. Du skal selv delta aktivt i kokkekurset, samt bli inspirert til å ta med deg nye ferdigheter hjem. Det skal ikke bare ytes, men også nytes. I vår restaurant serverer vi deg gjennom helgen det beste Hardanger har å by på!
En perfekt weekend for mat interesserte vennepar!
Program
Fredag
- Sidersmaking i siderkjelleren
- 4 – retters middag
- Overnatting i historisk rom
Lørdag
- Bonde frokost med lokale pålegg
- Kokkekurs med Jon Aga
- Lunsj
- Eplehøsting på sidergård, omvisning i presseriet
- 6- retters middag
Søndag
- Bondefrokost