«Et museumssmykke av et hotell på et nes, tett på fjorden i fagre Hardanger!»

Frå Gjesteboka

RESTAURANT

EN KULINARISK OPPLEVNING

Med kjærleik til sesongfriske råvarer og lokal matkultur, inviterer Utne hotel til unike mat opplevingar. Kalv fra Folkedal og lam fra Hardanger smakar godt til middag. Ramslauken vert plukka på Aga og epla kjem frå fruktgardane i nærleiken. Det heimelaga syltetøyet smakar himmelsk og krotekaka likeså.

Nybakt brød finner du alltid på frukostbordet og lokale epleprodukt vert sjølvsagt tilbydt til alle måltid. Det er handverk. Det er heimelaga. Det er godt.

Alt med kvalitet og med eit bankande hjarte for Hardanger.

Når du bur på Utne Hotell, er frukost og ein lokal 5-retters meny inkludert i romprisen.

HALDE SELSKAP?

Matsalen i Utne hotel har kapasitet på inntil 60 personar

Heimelaga

Veit du kva krotakake er?
Knasande sprø tradisjonsbakst laga av lokal bakstekone. Krotakaker smakar nydeleg saman med heimelaga ramslauksmør.